Mirela Boureanu Vaida şi micuţa Carla pentru prima dată la mare

Mirela Boureanu Vaida şi micuţa Carla pentru prima dată la mare.
Foto: facebook

Mirela Boureanu Vaida este o mămică fericită şi împlinită. Are un soț care o iubește nespus şi o minunăţie de fetiţă după care este topită. Pentru că nu are la dipoziţie prea mult timp liber, prezentatoarea tv profită din plin de fiecare moment liber pentru a petrece alături de familia ei minunată. Asta s-a întâmplat şi zilele trecute când Mirela a profitat de vremea frumoasă şi a dat o fugă la mare împreună cu soţul ei şi micuţa Carla Maria.

Mirela Vaida
Foto: facebook

Mirela Boureanu Vaida le-a făcut o surpriză prietenilor ei virtuali cărora le-a dezvăluit momentul de fericire trăit alături de cei mai dragi oameni din viaţa ei. Ieşirea a fost o experienţă în premieră atât pentru proaspeţii părinţi cât şi pentru fetiţa lor. Drept urmare, vedeta a publicat pe o reţea de socializare o fotografie de la malul mării în care sunt surprinşi soţul şi fiica sa. În imagine, micuţa Carla Maria este surprinsă cu un zâmbet larg, pe când tăticul ei o arunca în aer.

fetita mirelei
Foto: facebook

Imaginea postată de vedetă este însoţită de mesajul „Prima mare…”.

Micuța Carla Maria a venit pe lume în dimineața zilei de 20 februarie, primind nota 10 la naștere. “A fost un travaliu uşor, dar care a durat opt ore. Carla Maria are 3,310 kg şi 51 de cm şi amândouă am primit nota 10! Totul a decurs minunat! Sunt foarte, foarte fericită!”, mărturisea Mirela Boureanu Vaida, imediat după naştere.

 

 

Citeşte şi:

Mare eveniment azi în familia prezentatoarei Mirela Boureanu Vaida

O frumoasă prezentatoare a devenit mămică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *