Monica Anghel îşi doreşte să devină iar mamă

monica anghel.cu familiajpg
foto: monden.acasa.ro

Îndrăgita cântăreaţă Monica Anghel a debutat la 15 ani cu piesa „Vină la mama de mă cere”, a maestrului Laurenţiu Profeta. În 1989, tânăra Monica şi-a adjudecat şi premiul întâi la secţiunea creaţie a Festivalului Mamaia, cu o piesă compusă de Viorel Gavrilă. După revoluţie, în 1993, Monica a reuşit o altă performanţă notabilă, fiind singura selectată pentru secţiunea de debut discografic şi cea de interpretare din cadrul Festivalului Cerbul de Aur. Trei ani mai târziu, pe când avea doar 25 de ani, interpreta de muzică uşoară câştiga trofeul Cerbul de Aur la secţiunea interpretare. De asemenea, în 1996, a reprezentat România la Eurovision alături de formaţia Sincron, dar şi în 2002, împreună cu Marcel Pavel, piesa lor „Tell me why” ocupând locul opt.

monica anghel
foto: click.ro

 

Dacă pe plan profesional lucrurile au decurs normal, pe plan personal, Monica a trăit câteva experienţe până şi-a întâlnit jumătatea. Notabilă este relaţia cântăreţei cu medicul Andrei Carandino, chirurg la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala. Pe Andrei l-a cunoscut pe când se afla internată în spital, relaţia dintre cei doi fiind ţinută secretă o perioadă. În 2005, cuplul Carandino-Anghel s-a destrămat după 11 ani de mariaj.

monica
sanatate.bzi.ro

Trei ani mai târziu, artista l-a cunoscut pe actualul său soţ, Gughi, ofiţer SPP. În 2010, înainte de naşterea primului copil, un băieţel pe nume Aviv Alexandru, Monica şi Gughi s-au căsătorit, devenind astfel o familie în adevăratul sens al cuvântului.

La vremea respectivă, Monica mărturisea: „Da, este adevărat faptul că eu şi Gughi ne-am căsătorit, înainte de naştere. Am fost luată prin surprindere, Gughi s-a ocupat de tot, a venit într-o zi acasă cu inelul de logodnă, cu verighete, cu tot. M-a convins să fac acest pas tocmai pentru că nu a trebuit decât să mă prezint. A fost un eveniment intim, am avut alături de noi familia şi câţiva prieteni apropiaţi.”

Venirea pe lume a micuţului Aviv i-a schimbat puţin priorităţile din plan profesional, în sensul în care, a decis să renunţe la anumite proiecte pentru a-i dedica micuţului cât mai multă atenţie. „Este o experienţă obositoare, dar este unică. Ceva minunat. Nu se compară cu nimic altceva“, a precizat Monica despre „meseria” de mamă.

La aproape cinci ani de la naşterea primului copil, artista se gândeşte serios să-i facă micuţului un frăţior sau o surioară. Este pregătită pentru al doilea copilaş, cu atât mai mult cu cât la Aviv a beneficiat de tot suportul mamei dar şi al soţului. Credincioasă din fire, Monica declara cu privire la o nouă sarcină: „Important este să ne ajute Dumnezeu și să ni se întâmple lucrul ăsta”.

Până atunci însă, îndrăgita noastră cântăreaţă se bucură de fiecare clipă petrecută în compania soţului şi a micuţului Aviv despre care spune că este lumina vieţii ei şi că îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru acest dar minunat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *