Cum imaginea este foarte importantă pentru vedete, acestea sunt conştiente că ține de stilul de viață, de stima de sine și de aspectul fizic să arate impecabil. Dușmanul cel mai mare al vedetelor este tendința de îngrășare. Unele vedete reuşesc, altele mai greu, să își exerseze cât mai des și mai eficient înfrânarea și echilibrul alimentar.

Fie că vor să dea un exemplu bun copiilor, fie din motive de sănătate, vedetele la cură de slăbire dau un exemplu de bună purtare.

Frumoasa Ann Gunn, vedeta serialului Breaking Bad, a reușit să ajungă la silueta dinainte de filmări. Aceasta a declarat că urma un tratament cu cortizon și de aceea a luat kilograme nedorite în plus. Și-a revenit și se simte mult mai bine.

Ann Gunn
Foto: pixynixy.com

Rosie O’Donnell ține o cură de slăbire prin care s-a uimit și pe ea însăși. De abia după ce a postat poze cu înainte și după cură, și-a dat seama de rezultatele obținute. A declarat că motivele de sănătate au fost cele care au făcut-o să vrea să schimbe ceva în legătură cu greutatea sa. După ce a făcut un infarct din cauza stresului, s-a hotărât să înceapă o viață sănătoasă, mâncând mai sănătos, renunțând la zahăr și la alte obiceiuri nesănătoase.

Rosie O’Donnell
Foto: intouchweekly.com

Christina Aguilera a reușit să scape de câteva kilograme, iar acest lucru a întinerit-o și a readus-o pe lista vedetelor care se transformă în mod spectaculos și își revine în forță oricând. Cura de slăbire ținută de vedetă nu este imposibilă, deoarece Christina a renunțat la alcool, la programul dezordonat și a introdus în dieta sa alimente fără grăsimi, dar hrănitoare.

Christina Aguilera
Foto: popworkouts.com

Se pare că nu numai doamnele s-au pus sănătos cu burta pe slăbit. Austin Russell, cunoscut mai bine ca Chumlee, a declarat de curând că merge la sala de fitness de 6 ori pe săptămână, mănâncă sănătos și bea în fiecare dimineață sucuri proaspăt preparate din fructe.

Austin Russelljpg
Foto: abcnews.go.com

Motivația actorului Tom Arnold de începe o cură de slăbire a fost determinată de dorinţa acestuia de a fi un părinte sănătos. Tom Arnold a renunţat la pâine și prăjituri, mearge la sală, unde îi place mult să alerge pe bandă, să facă abdomene și să facă exerciții cardio.

Tom Arnold
Foto: abcnews.go.com 

După ce a dat naștere gemenilor, Mariah Carey și-a recăpătat silueta mergând la nutriționist, respectând un plan serios, după care mânca doar 1,500 de calorii pe zi. Bineînțeles, exercițiile fizice nu trebuie să lipsească.

Mariah Carey
Foto: cbsnews.com

Kirstie Alley, a cărei greutate a variat destul de mult și a cărei siluetă a avut de suferit, de data aceasta ține o cură de slăbire cu nutriționist personal, de care ascultă fără abateri. Motivul pentru care funcționează excelent de această dată este faptul că actrița și-a schimbat modul de vedere. Nu slăbește ca să își atingă un scop și să facă ce vrea după aceea, ci vrea ca stilul ei de viață să fie mai sănătos și fără excese.

Kirstie Alley
Foto: tipsfordieting.com

Jenni Farley a reușit să slăbească după naștere serios cu ajutorul unor băuturi pline de vitamine și minerale. De asemenea, Farley mănâncă sănătos și nu se abate de la programul de sport. În plus, își susține spiritul mereu tânăr și voios cu alte mămici pe propriul blog, prin care învață și alte mămici să își revină spectaculos după naștere.

Jenni Farley
Foto: drramengoel.tumblr.com

 

Acestea sunt doar câteva vedete ambiţioase care au ajuns la concluzia, indiferent de motivaţie, că sănătatea este mai presus ca orice.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *