Motivul divortului unei frumoase mamici

0

Antonia ar fi fost prinsă în pat cu Alex Velea chiar de fostul soţ al solistei, Vincenzo Castellano. Italianul o suspecta pe cântăreaţă de o relaţie cu impresarul ei şi al Innei, Lucian. Ca să afle adevărul, Vincenzo a angajat un om care să o urmărească pe artistă şi aşa ar fi descoperit cât de apropiată este de AlexVelea.

Pentru apropiaţii Antoniei (24 ani), relaţia dintre aceasta şi Alex Velea (29 ani) nu este o noutate. Se pare că solista a avut probleme din cauza colegului ei şi în căsnicia cu italianul Vincenzo Castellano. Surse din apropierea vedetei au spus, pentru Click!, că relaţia Antoniei cu Velea i-a distrus mariajul cântăreţei. Mai mult, Ana, soţia lui Velea, ar fi şi ea la un pas de a băga divorţ, din acelaşi motiv.

Antonia

„Antonia este o femeie foarte frumoasă, iar Vincenzo este un tip gelos. El începuse să bănuiască ceva, dar a crezut tot timpul că Antonia îl înşală cu Lucian, impresarul ei şi al Innei. Vincenzo a angajat pe cineva, care a urmărit-o pe Antonia, să se convingă de nişte lucruri. Italianul a prins-o pe soţia lui în pat cu… Alex Velea!”, a dezvăluit, pentru Click!, un apropiat al familiei Castellano.

Antonia şi Vincenzo s-au despărţit în noiembrie anul trecut, însă italianul a simţit gust de răzbunare şi a pedepsit-o pe Antonia luându-i ce îi era mai drag: pe fetiţa lor, Maya. Aproape jumătate de an nu a putut vedeta să-şi vadă fetiţa, care a locuit în Italia, la bunicii ei. Ea şi-a revăzut fiica abia în primăvara acestui an. „Ca să se răzbune pe Antonia, fiul lui Joshua Castellano nu a lăsat-o să-şi vadă fetiţa pentru multă vreme”, ne-a spus o altă sursă.

Deşi artista n-a apărut la braţul nici unui alt bărbat, ea este tot mai des văzută în preajma lui Alex Velea, semn că relaţia lor nu pare a fi afectată de zvonuri. Iar Alex Velea a întărit toate speculaţiile, atunci când a declarat, la PRO TV, că „Antonia e o femeie frumoasă rău”.

Apoi, la jumătatea lunii mai, Antonia şi Alex au alimentat din nou zvonurile că ar forma un cuplu. Cei doi au petrecut două nopţi într-un hotel din Iaşi, unde au participat la evenimentul organizat de Radio ZU şi nu s-au sfiit să-şi arate afecţiunea. Deşi, în ultima vreme, Velea a fost însoţit la concerte de soţia lui, Ana, el a reuşit să plece de acasă săptămâna trecută, pentru o escapadă la mare de două zile cu Antonia.

Antonia, despărţită de Vincenzo

 

Antonia Iacobescu şi Vincenzo Castellano s-au iubit timp de patru ani, dar s-au căsătorit abia în 2011. În ziua în care s-au cununat religios, şi-au botezat şi fetiţa, Maya, pe atunci în vârstă de 7 luni.

Deşi păreau un cuplu sudat, cântăreaţa şi afaceristul au hotărât să se despartă în noiembrie 2012. Micuţa Maya, acum în vârstă de aproape 3 ani, a locuit o vreme în Italia, la familia tatălui ei. Cântăreaţa şi-a revăzut fetiţa abia după o jumătate de an şi a început să o ia cu ea peste tot, din dorinţa de a recupera timpul în care nu i-a putut fi aproape.

Velea, căsătorit cu o mulatră superbă


Alex Velea s-a făcut cunoscut în 2003, după ce a câştigat concursul muzical „Star Factory” (Prima TV), în urma căruia a încasat şi premiul de 60.000 de euro.

Cântăreţul a început să cunoască succesul cu adevărat abia după ce a colaborat cu Anda Adam şi mulţi alţi artişti. Alex e căsătorit de trei ani cu Ana-Maria, o frumoasă mulatră pe care a cunoscut-o în 2008 la metrou. Cei doi au declarat la acea vreme că între ei a fost dragoste la prima vedere. Andreea Bănică şi Lucian Mitrea le-au fost naşi de cununie la nunta lor din iulie 2010.

sursa: click.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *