Motivul pentru care Irina Margareta Nistor s-a căsătorit

Motivul-pentru-care-Irina-Margareta-Nistor-s-a-căsătorit
foto: larevista.ro

 

Este probabil cea mai cunoscută voce din România. Ajunsă la vârsta de 58 de ani, se spune despre Irina Margareta Nistor că a văzut peste 13.000 de filme până acum. A tradus mii de filme, fiind considerată pe drept, vocea filmelor şi cea mai iubită persoană în rândul cinefililor din România.

Cu toate că a tradus cele mai frumoase filme de dragoste, viaţa nu i-a oferit o poveste cu happy end ca în filme. Povestea marii iubiri nu a fost una cu final fericit, deoarece bărbatul de care era îndrăgostită era căsătorit şi avea un copil.

Dar pentru că şi-a dorit foarte mult să îmbrace rochia de mireasă, Irina Nistor s-a căsătorit cu un bărbat pe care nu il iubea, inima ei fiind rămasă la cel care a fost iubirea vietii ei. La vremea respectivă criticul de film declara: “M-am căsătorit pentru că am vrut să fiu mireasă. Am făcut şi o logodnă, la care totul a fost roz, de la rochia mea, până la tort”.

Referitor la nuntă, celebra traducătoare a făcut o mărturisire uluitoare, în cadrul unei emisiuni de la Prima TV: „Toată pregătirea în sine a durat foarte mult timp, mama a scris, timp de şase luni, caiete întregi cu invitaţii, cu meniul, era complicat la vremea aceea. De exemplu, tortul de acasă, tortul miresei l-a făcut ea, mama. Din îngheţată, în trei culori. Dacă aveam, la acea vreme, camere video, era perfect, mă filmam îmbracată şi gata. Chiar nu m-ar fi deranjat”, a glumit renumitul critic de film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *