Muesli-copt

Ingrediente:

  • 3 căni fulgi de ovăz
  • 1/4 ceașcă semințe de floarea soarelui
  • 1/2 ceașcă migdale
  • 1/4 ceașcă alune, tocate
  • 1/2 ceașcă nucă de cocos
  • 1/4 ceașcă semințe de dovleac
  • 1/2 ceașcă miere
  • 2 linguri ulei de canola
  • 1/2 ceașcă caise uscate, tocate
  • 1/2 ceașcă stafide

Mod de preparare:

1. Preîncălziți cuptorul la 180° C. Acoperiți două tăvi cu hârtie de copt.

2. Într-o cratiţă mică, puneți mierea, uleiul de canola și aduceți la fierbere. Fierbeți timp de 3 minute.

3. Într-un castron mare combinați ovăzul, seminţele, nucile şi nuca de cocos. Adăugați amestecul de miere şi ulei de in şi amestecați bine.

4. Turnați compoziția în tăvi și coaceți aproximativ 15 minute. Amestecați din 5 în 5 minute.

5. Lăsați să se răcească apoi amestecați cu stafide și caise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *