Mușchi de vită cu foie gras

Mușchi-de-vită-cu-foie-gras

Ingrediente:

  • 800gr. mușchi de vită
  • 200gr. foie gras
  • 1 foaie plăcintă
  • 1 ou
  • sare
  • piper proaspăt măcinat

 

Mod de preparare:

1. Daţi la cuptor carnea într-un pic de grăsime. Coaceți timp de 25 minute, întorcând de multe ori. Carnea trebuie să rămână roșie la mijloc. Condimentaţi cu sare și piper. Tăiaţi în bucăţi potrivite.

2. Încălziţi cuptorul la 200 °C.

3. Întindeţi foaia de plăcintă şi puneţi bucăţile de foie gras şi vită. Închideți foaia.

4. Bateţi oul bine şi ungeţi foaia cu o perie.

5. Coaceți timp de 20 minute, până când aluatul este maro auriu. Serviţi cald, un mușchi de vită cu foie gras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *