Napolitane cu dovleac

Ingrediente:
- 2 şi 1/2 căni făină
- 1/3 ceașcă zahăr brun
- 2 şi 1/2 linguriţe praf de copt
- 1 linguriţă bicarbonat de sodiu
- 1/2 linguriță de sare
- 2 linguriţe de scorţişoară măcinată
- 1 linguriţă ghimbir
- 4 ouă mari
- 2 căni de lapte bătut
- 1 cană piure de dovleac
- 6 linguri de unt topit
Mod de preparare:
- Încălziţi forma de napolitană.
- Amestecaţi primele 7 ingrediente într-un bol.
- Într-un bol separat amestecaţi restul de ingrediente.
- Încorporaţi ingredientele din cele două boluri şi amestecaţi până se omogenizează.
- Ungeţi cu puţin unt forma de napolitană şi turnați aproximativ 1/2 ceaşcă de aluat de dovleac
- Serviţi cu sirop de arțar sau puteţi face sandwich-uri umplute cu cremă de brânză sau orice alte umpluturi doriţi.