Napolitate-sau-goffre-cu-dovleac

Ingrediente:

  • 2 şi 1/2 căni făină
  • 1/3 ceașcă zahăr brun
  • 2 şi 1/2 linguriţe praf de copt
  • 1 linguriţă bicarbonat de sodiu
  • 1/2 linguriță de sare
  • 2 linguriţe de scorţişoară măcinată
  • 1 linguriţă ghimbir
  • 4 ouă mari
  • 2 căni de lapte bătut
  • 1 cană piure de dovleac
  • 6 linguri de unt topit

 

Mod de preparare:

  1. Încălziţi forma de napolitană.
  2. Amestecaţi primele 7 ingrediente într-un bol.
  3. Într-un bol separat amestecaţi restul de ingrediente.
  4. Încorporaţi ingredientele din cele două boluri şi amestecaţi până se omogenizează.
  5. Ungeţi cu puţin unt forma de napolitană şi turnați aproximativ 1/2 ceaşcă de aluat de dovleac
  6. Serviţi cu sirop de arțar sau puteţi face sandwich-uri umplute cu cremă de brânză sau orice alte umpluturi doriţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *