Ne-Yo a anunţat că se însoară şi va deveni tătic pentru a treia oară

0
Ne-Yo
Foto: intouchweekly.com

Ne-Yo (pe numele adevărat Shaffer C. Smith) a început să compună încă din copilărie. Imaginaţia precum şi creativitatea sa, i-au oferit câteva colaborări alături de artişti precum Mary J. Blige, B2K, Faith Evans şi Musiq. A urmat albumul de debut, ”In My Own Words”, lansat sub egida Def Jam Recordings.

Schaffer s-a clasat pe primul loc în topul Billboard R&B, cu un total de 189 de milioane de ascultători pe săptămână. Piesa în cauză, ”Let Me Love You” a avut un impact uriaş asupra scenei americane.

De-a lungul carierei, Ne-Yo a primit peste 7 nominalizări la premii precum BET sau Grammy. De asemenea, Shaffer are în palmares un premiu BET precum şi unul Soul Train (unul din cele mai râvnite trofee din cateogira R&B).

Pe plan personal Ne-Yo surpinde din nou. Când toată lumea credea că o va duce la altar pe fosta logodnică, Monyetta Shaw, artistul a încheiat relaţia cu aceasta. Din această legătură au rezultat doi copii, o fetiţă, Marilyn în vârstă de 4 ani şi 8 luni şi un băiat, Mason, în vârstă de 3 ani şi 9 luni. Recent, Ne-Yo a anunţat că se însoară şi aşteaptă un copil cu modelul Crystal Renay. Crystal este însărcinată pentru prima oară iar vestea a fost confirmată şi de cei doi pe pagina unui site de socializare. „Lămurind lucrurile… @mscrystalrenay şi eu suntem LOGODIŢI şi ne căsătorim anul viitor. Şi da, aşteptăm un copil.‟

Fosta şi actuala logodnică s-au întâlnit în luna aprilie a acestui an, iar Monyetta a avut ceva de spus despre asta: „Ca mamă, este datoria mea să întâlnesc persoana care probabil va fi în preajma copiilor mei. Nu pot să fiu supărată pe asta, ştii, i-am dorit lui tot binele din lume, încă o fac, şi am simţit că a fost timpul să fac și pasul ăsta.‟

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *