“Nelu Curcă” din celebrul serial “La Bloc” între biserică şi rolul de bunic

0
“Nelu Curcă” din celebrul serial “La Bloc” între biserică şi rolul de bunicpng
Foto: facebook

Mihai Coadă a cunoscut celebritatea după ce, timp de zece ani, a interpretat rolul lui Nelu Curcă din sitcomul “La Bloc”. La scurt timp după terminarea serialului, actorul a dispărut din peisajul monden şi a decis să o ia pe altă cale, urmând o mai veche vocaţie. Actorul locuieste la Ploiesti şi a iesit de curând la pensie.

la bloc
Foto: facebook

Pe seama faptului că şi-a schimbat lookul şi ţinutele vestimentare, au fost multe speculaţii şi mulţi au crezut că simpaticul actor s-a călugărit. Noua lui înfăţişare nu are nicio legătură cu vreun rol, iar actorul a mărturisit că este foarte apropiat de biserică, a povestit ce înseamnă biserica pentru el şi ce l-a făcut să renunţe la actorie. Mai mult decât atât, colegul lui din serial şi unul dintre cei mai buni prieteni, Dragoş Moştenescu, a clarificat situaţia întro declaraţie „Mihai Coandă, pe numele lui adevărat, este un fan al bisericii, ceea ce nu e rău deloc, fiecare are credinţa lui şi şi-o gestionează cum vrea. Barba şi vizitele în Athos au fost nişte întâmplări personale pe care el le declară mai mult sau mai puţin. Este treaba lui. Dar el joacă în continuare, face teatru, nu se sfieşte să vină în Bucureşti să facem petreceri, să mergem la un film…Dacă s-ar relua filmările pentru “La Bloc”, ar veni mâine dimineaţă. Faptul că este aproape de biserică nu face altceva decât să-l liniştească”.

curca in doi
Foto: eva.ro

Cu toate astea, actorul Mihai Coadă se poate mândri cu fiica lui, Iulia, de care este foarte ataşat. Iulia a vrut să calce pe urmele tatălui şi să urmeze aceeaşi carieră, însă acesta a sfătuito să se îndrepte spre orice altceva, mai puţin actorie. Actorul justifica acest îndem întrun interviu acordat celor de la wowbiz “N-am sfătuit pe niciun tânăr să se facă actor pentru că e o meserie, din punct de vedere duhovnicesc, pe muchie de cuţit. Personajele pe care le faci pot fi negative… şi stările astea, adică sângele şi carnea şi sufletul tău pe care le împrumuţi personajului, toate astea, se pot întoarce negativ împotriva ta şi te bântuie. Eu am făcut mai mult comedie, deşi am şi un premiu de interpretare într-un rol de dramă, însă mă gândesc la actorii de dramă care sunt puşi în situaţii de a face personaje negative, gândiţi-vă la un criminal… gândiţi-vă cu câtă încărcătură negativă pleacă sufletul ală de actor şi asta îl bântuie, îl bântuie toată viaţa. Care e pierderea? Păi eu, din viaţa mea personală, împrumut acestor personaje un timp pe care ar trebui să-l afectez pentru viaţa mea. Asta face un actor, dedublează”.

iulia cu fetita
Foto: facebook

Şi pentru că Iulia a fost un copil ascultător, a ţinut cont de părerea tatălui şi şia îndreptat atenţia spre o altă zonă. Ajutată de faimosul ei tătic, Iulia a reuşit să pună pe picioare o afacere în Ploieşti. După o muncă asiduă, Iulia deţine două restaurante renumite din oras, care sunt extrem de bine cotate de clienţi. Pentru că afacerea îi merge bine, fata actorului sa gândit că a sosit momentul să acorde o atenţie mai mare vieţii personale. Sa căsătorit cu un bărbat serios şi la scurt timp a rămas însărcinată cu primul copil. A născut o fetiţă pe nume Sofia care este bucuria întregii familii. Proaspătul bunicuţ este încântat nevoie mare de nepoţica lui şi face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp alături de ea.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *