Nick Carter de la Backstreet Boys aşteaptă primul copil

Nick Carter
Foto: thebertshow.com

La vârsta de 35 de ani, Nick Carter, simpaticul solist din trupa Backstreet Boys, va deveni tată pentru prima dată. Soția sa, Lauren Kitt, este însărcinată în patru luni, iar cele două vedete sunt foarte încântate de statutul lor de viitori părinți.

Antrenoarea de fitness și actrița de 32 de ani este gravidă în primele luni abia, dar vestea este cu siguranță emoționantă pentru starul din Backstreet Boys, mai ales că acesta declarase anterior că ideea de-a se așeza la casa lui și de-a se însura îl speria foarte mult. Până a întâlnit-o pe Lauren Kitt. “Nu credeam că mă voi căsători vreodată”, spunea Nick Carter pentru revista People, chiar anul trecut, când s-a însurat oficial cu voluptuoasa Lauren în Bacara Resort, în Santa Barbara. Carter a spus că și-a dat seama că ea va fi aleasa sa imediat după ce a cunoscut-o, ,,am simțit instant o conexiune, pur și simplu îmi doream să fiu în preajma ei”, declara acesta. ,,Pot să îmi petrec fiecare oră din viață alături de el, cu nimeni altcineva nu pot petrece atâta timp”, mărturisește Lauren.

miri
Foto: celebrityweddingswebsite.blogspot.com

Relația lor, cât și drumul spre altar au fost atent documentate într-un reality-show, denumit “I Heart Nick Carter”, în care și ceilalți membri ai faimoasei trupe de băieți, AJ McLean, Howie Dorough, Kevin Richardson și Brian Littrell, au vorbit deschis despre prietenul și liderul lor.

,,Sunt foarte fericiți, își doreau de mult timp un copil și au tot încercat fără prea multe rezultate”, spune o sursă apropiată a cuplului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *