Nico Rosberg vicecampion mondial de Formula 1 a devenit tată

Nico Rosberg
Foto: thomassabo.com

Pilotul german Nico Rosberg şi Vivien sunt împreună de 11 ani. Relaţia lor a început din adolescenţă şi s-a finalizat printr-o frumoasă cununie anul trecut.

Vivien este un designer de interior, care deţine, de asemenea, o gelaterie numită Viv`s Creamery, în Ibiza, locul în care cei doi evadează la sfârșit de săptămână în perioadele în care Nico nu are competiţii.

cu sotia
Foto: formula-news.com

De curând cei doi au devenit pentru prima oară părinţi. Vivien a adus pe lume o fetiţă, la spitalul „Priniesa Grace” din Monte Carlo.

Nico Rosberg, în vârstă de 30 ani, fiul fostului campionul mondial de Formula 1 Keke Rosberg, a anunţat fericitul eveniment printr-un mesaj postat pe Twitter.

„Suntem încântaţi, fericiţi şi total îndrăgostiţi. Mulţumim tuturor membrilor echipei medicale a spitalului, care au fost fantastici”, a precizat Rosberg.

Numele micuţei a fost dezvăluit prietenilor de pe o reţea de socializare într-un mod inedit. O fotografie emoţionantă este însoţită de mesajul „Alaïa este de origine bască şi înseamnă fericire”.

anunt
Foto: formula-news.com

Pilotul german a avut pregătit un avion privat cu ocazia Marelui Premiu al Belgiei, care să-l transporte imediat în Principatul Monaco, unde locuieşte încă din copilărie, pentru a fi alături de soţia sa cu ocazia naşterii primului lor copil.

Nico Rosberg s-a clasat pe locul secund în cursa de la Spa-Francorschamps şi ocupă în acest moment locul secund în clasamentul general, dupa coechipierul său de la echipa Mercedes, britanicul Lewis Hamilton, campionul mondial en titre.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *