Nicole Kidman și Tom Cruise nu au fost invitați la nunta secretă a fiicei lor

0
Nicole Kidman si Tom Cruise
foto: nydailynews.com

Nicole și Tom, socri fără voie! Se speculează tot mai intens că fata adoptată de cele două staruri, Isabella Cruise, s-ar fi măritat în secret cu iubitul ei, Max Parker, în cadrul unei ceremonii foarte restrânse, în Londra… iar familia ei n-ar fi fost prezentă!

Adoptată pe când Nicole Kidman și Tom Cruise erau un cuplu căsătorit pe la începutul anilor ’90, Isabella pare să fi sfidat regulile unei nunți tradiționale, căci la fericitul eveniment n-au fost prezenți decât bunii prieteni ai ei și-al lui Max Parker, fără tatăl ei celebru și fără fratele ei, Connor, în vârstă de 20 de ani, tot adoptat de actori. Despre mama sa adoptivă, nu se știe dacă a fost prezentă sau nu, dar ne îndoim…

Isabella Cruise si Max Parker
foto: celebrific.com

Potrivit surselor citate de publicația Woman’s Day, tânăra de 22 de ani, care lucrează ca hairstylist in Regatul Unit, s-a măritat în secret cu Max, consultant IT, pe 18 septembrie, pare-se, în cadrul hotelului de cinci stele Dorchester, din centrul Londrei, după mai puțin de un an de relație. Publicația susține că deține și fotografiile de nuntă!

Isabella a fost adopată în 1992, în timp ce Connor, în 1995. Părinții lor, Nicole Kidman și Tom Cruise, au divorțat în 2001, iar copiii pare c-au rămas în grija actorului de 53 de ani, presa speculând că nefericitul eveniment s-a petrecut din cauza scientologiei, religia acestuia și a celor doi copii, religie care l-a forțat să se despartă de actriță.

copiii
foto: facebook

Nicole (48) este, în prezent, căsătorită cu Keith Urban, cu care are două fetițe, Sunday (7) și Faith (5), și insistă că încă se află în relații bune și stabile cu Isabella și Connor.

 

 

 

 

sursa: okmagazine

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *