Nicoleta Luciu a dat de greu cu cei patru copilaşi

Nicoleta Luciu a dat de greu cu cei patru copilaşi
Foto: viva.ro

Ajunsă la aproape 35 de ani, Nicoleta Luciu are o viaţă parcă desprinsă din filme. Fosta vedetă de telenovele a devenit cunoscută după ce a câştigat titlul de „Miss România” în 1999.

Ani de zile, Nicoleta a fost considerată o femeie sexy şi făcea furori în pictorialele realizate pentru diverse reviste sau în prezentările de lenjerie intimă. Nicoleta Luciu a cochetat şi cu muzica, făcând parte din formaţia „Alizee”, apoi din „Laguna”, dar nu s-a bucurat de prea mult succes. Astfel, a rămas la modeling, dar până la urmă a ajuns să fie cunoscută mai ales drept actriţă. Înainte de a începe o carieră în actorie, Nicoleta a apărut multă vreme în emisiunea „Ceaiul de la ora 5”, realizată de Teo Trandafir. Debutul ca actriţă a avut loc în telenovela „Lacrimi de iubire”. Apoi, Nicoleta Luciu a jucat şi rolul Ilenei în telenovela „Iubire ca în filme”, după care a urmat un rol de ţigancă în serialul „Inimă de ţigan”.

Nicoleta
Foto: reginele.ro

Din punct de vedere al vieţii personale, Nicoleta Luciu este de trei ani soţia omului de afaceri Szolt Csergo. Chiar dacă este căsătorită cu un milionar, averea soţului nu i-a suprimat însă nevoia de independenţă financiară. Bruneta prezintă o emisiune, are contracte de imagine, prezintă evenimente, toate aceste activităţi lăsându-i foarte puţin timp liber. Mai mult decât atât, Nicoleta Luciu a decis să părăsească Bucureștiul şi să se mute alături de soţul ei la Miercurea-Ciuc. Mutată departe de capitală, Nicoleta s-a transformat în casnica perfectă, vedeta dovedind că este o soție și o mamă de excepție, ea răsfățându-și atât soțul, cât și copiii, cu preparate culinare care mai de care mai sofisticate. Să fii pe drumuri, onorând contractele încheiate, şi să te ocupi şi de o familie aşa numeroasă, nu este deloc uşor.

Nicoleta cu copiii
Foto: a1.ro

Cu toate astea, Nicoleta Luciu este o mămică fericită. Are patru copii, Zsolt Jr., în vârstă de 7 ani şi tripleţii Kim, Kevin şi Karoli, în vârstă de 4 ani. Pentru a fii sigură că cei mici sunt bine îngrijiţi, Nicoleta a fost nevoită să suplimenteze personalul. Astfel, pe lângă mama şi soacra care au fost alături de ea de la primul copil, vedeta a angajat şi două bone în care are încredere, astfel încât să beneficieze liniştită de puţin timp pentru a-şi onora angajamentele profesionale.

copii nicoleta luciu
Foto: facebook

Nicoleta declara cu ceva timp în urmă că ar fi făcut copii mai de mult dacă ştia cât de frumos este. Vedeta mărturisea că sentimentul pe care îl ai atunci când devii mamă este de 10 ori mai intens decât cel pe care îl ai atunci când eşti îndrăgostit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *