Nicoleta Luciu mai vrea doi gemeni

Deşi este mamă a patru copii, se pare că Nicoleta Luciu nu s-a săturat de schimbat scutece şi dezinfectat biberoane. Aceasta a mărturisit la emisiunea nocturnă de la Kanal D că se gândeşte foarte serios să mai facă un moştenitor.

5.

Nicoleta a povestit că are foarte mulţi fini, care evită sp vină în vizită la ea, ştiind că are casa plină de copii şi ferindu-se să o deranjeze cumva.” Finii mei mereu zic că nu vin la mine, că se gândesc că am atâţia copii în casă şi ar fi aiurea să vină şi ei cu ai lor. Dar eu nu văd lucrurile aşa. Mie îmi plac la nebunie copiii, oricâţi ar fi”, a spus aceasta.

Vedeta a mărturisit că este foarte fericită atunci când prietena ei, Luminiţa vine în vizită cu tripleţii ei. „Prietena mea, Luminiţa, are şi ea tripleţi. Şi când vine cu ei în vizită, se umple casa de copii. Când îi văd aşa, pe toţi cum se joacă, mai că mă trece un gând. M-am gândit serios să mai fac vreo doi, aş vrea gemeni acum”, a recunoscut bruneta.

Aceasta i-a dat şi un sfat viitoarei ei fine, Bianca Drăguşanu: „Eu o sfătuiesc pe Bianca să facă gemeni sau tripleţi, să împuşte doi sau trei dintr-o lovitură. După fiecare naştere, e tot mai greu să îţi revii. Corpul suferă foarte mult şi, în special pielea”.

click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *