sâmbătă,decembrie 9, 2023

Pentru ca imi place sa fiu la curent cu tot ce tine de  viata sanatoasa,  alimentatie sanatoasa, mi-am facut „cativa prieteni” – cateva magazine care raspund nevoilor mele. Cautand informatii despre produse pe unul dintre site-uri, am aflat ca lantul de magazine se extinde si ca de ieri, au 2 noi  magazine de prezentare și vanzare, in Bucuresti (zona Militari) și in Ploiești.

Logo Secom

Secom, compania de care vorbeam mai sus, este specializata in importul, promovarea si comercializarea deproduse naturale pentru sanatate. Este prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, precum si ingrediente inovative: colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP si multe altele.

Deschiderea a două magazine noi întărește promisiunea companiei de a fi cât mai aproape de cei preocupați de sănătate și de a oferi produse și servicii de calitate excepționale ușor de accesat din cât mai multe regiuni. Primele magazine au fost deschise anul trecut.

Magazinele nou deschise păstrează conceptul inovator Secom, ce asociază consultanța naturopată în alegerea produselor potrivite, oferită pe loc, la cel mai înalt standard, cu oportunitatea participării la evenimente de informare și educare pentru sănătate. Magazinele Secom sunt interfața prin care compania își dorește să faciliteze comunicarea cu cei care au nevoie de informații avizate despre alegerea unor suplimente alimentare premium și prin care să mențină contactul cu cei care administrează produsele din portofoliul companiei. Totodată, sunt rezultatul dorinței de a crea o cultură de administrare responsabilă și informată a suplimentelor alimentare, pentru cele mai bune rezultate atât în menținerea sănătății optime, cât și complementar medicinei alopate, în echilibrarea deficiențelor.

În prezent, portofoliul companiei acoperă toată gama de afecțiuni cuprinzând peste 180 de produse 100% naturale, o mare parte unice pe piața din România – vitamine și minerale, extracte standardizate din plante, fructe și legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice și prebiotice, o linie specială de produse pentru copii și creme medicinale.

Mai multe informatii despre produse puteti gasi aici!

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *