Nominalizare ca cel mai bun spital, pentru Spitalul „Grigore Alexandrescu”

jurnalul.ro

Deşi nu sunt o fană a sistemului medical din România şi în special al spitalelor de stat, se pare că totuşi avem specialist buni. Probabil, mai mult decât specialiştii nostril, defapt, serviciile medicale oferite, întreţinerea dotărilor existante şi amabilitatea personalului medical sunt cele care lasă de dorit.

Într-un mod care pe mine personal mă surprinde, dar totuşi mă bucură, Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, a fost nominalizat pentru premiul „Cel mai bun spital” de către Europe Bussines Assembly (EBA), din Marea Britanie.

Conform Agerpres, decernarea premiilor va avea loc pe 21 aprilie, la Londra, în cadrul Forumului Realizărilor, iar premiaţi vor fi cei mai buni reprezentaţi ai medicinei, ştiinţei şi economiei.

Suntem români şi oricât am fi de revoltaţi din pricina problemelor pe care le întâmpinăm atunci când suntem nevoiţi să cerem sprijinul medicilor din spitalele româneşti, este normal să ne bucurăm de realizările conaţionalilor nostri.

Nominalizare ca cel mai bun spital, pentru Spitalul "Grigore Alexandrescu"
foto: jurnalul.ro

Citând dintr-un comunicat de presă al unităţii, aflăm următoarele:”Spitalul nostru a fost ales în urmă unor sondaje statistice — media de specialitate, date de la conferinţe şi corporaţii, expoziţii medicale. La selecţie s-a ţinut seama de înalta calificare a personalului, dotarea instituţiei cu echipamente moderne, declaraţii pozitive ale pacienţilor, acreditări naţionale şi internaţionale. Dl. prof. dr. Dan Mircea Enescu a fost nominalizat de către Comitetul Socrate pentru premiul internaţional „Cel mai bun manager” din domeniul sanitar. Aceasta este o recunoaştere a excelenţei reputaţii, a experienţei profesionale deosebite şi a managementului de succes”

Nu putem să spunem decât, felicitări, success şi al cât mai multe realizări şi servicii de calitate oferite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *