nuggets-de-pui

Ingrediente:

  • 1 piept de pui dezosat, fără piele tăiat în bucăți
  • 1/4 cană de ovăz
  • 1/4 linguriță pătrunjel uscat
  • 1/2 linguriță praf de usturoi
  • 1/4 linguriță praf de ceapă
  • 1/2 linguriță sare
  • 3/4 cană pesmet
  • 1 lingură parmezan ras

 

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 200 °.
  2. Puneți primele 6 ingrediente într-un robot de bucatarie până când puiul este fin tocat și ingrediente sunt combinate.
  3. Amestecați pesmetul cu parmezan într-un bol sau pe o farfurie.
  4. Cu mâinile umezite, luați 1 lingură de amestec de pui între palme și aplatizați.
  5. Dați bine fiecare bucată prin amestecul de pesmet cu parmezan.
  6. Puneți o foaie de copt în tavă și aranjați bucățile de carne.
  7. Pulverizați ușor cu spray de gătit sau ungeți cu o pensulă îmbibată în puțin ulei de măsline.
  8. Coaceți timp de 15 minute și serviți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *