Nuggets de pui

Ingrediente:
- 1 piept de pui dezosat, fără piele tăiat în bucăți
- 1/4 cană de ovăz
- 1/4 linguriță pătrunjel uscat
- 1/2 linguriță praf de usturoi
- 1/4 linguriță praf de ceapă
- 1/2 linguriță sare
- 3/4 cană pesmet
- 1 lingură parmezan ras
Mod de preparare:
- Încălziți cuptorul la 200 °.
- Puneți primele 6 ingrediente într-un robot de bucatarie până când puiul este fin tocat și ingrediente sunt combinate.
- Amestecați pesmetul cu parmezan într-un bol sau pe o farfurie.
- Cu mâinile umezite, luați 1 lingură de amestec de pui între palme și aplatizați.
- Dați bine fiecare bucată prin amestecul de pesmet cu parmezan.
- Puneți o foaie de copt în tavă și aranjați bucățile de carne.
- Pulverizați ușor cu spray de gătit sau ungeți cu o pensulă îmbibată în puțin ulei de măsline.
- Coaceți timp de 15 minute și serviți.