O altfel de bonă în familia princiară

O-altfel-de-bonă-în-familia-princiară-
foto: revistatango.ro

Prinţesa Lia este căsătorită cu Prinţul Paul din 1995. După cincisprezece ani de la fericitul eveniment se naşte primul copil. Carol Ferdinand, botezat după numele strămoșilor lui, regii României Ferdinand I și Carol al II-lea a venit pe lume pe 11 ianuarie 2010 la Maternitatea Regina Maria.

Micuţul a fost creştinat pe 22 mai 2010, la Biserica Domnița Bălașă, avându-i ca nași oficiali pe fostul președinte, Traian Băsescu și pe soția lui, Maria. Nașii onorifici ai copilului au fost Prințul Moritz von Hessen, Prințesa Madeleine Bendheim un Steinfurt și Prințesa Gabriella de Savoia.

Prinţesa Lia avea 58 de ani când a devenit mămică. Într-o declaraţie, Prinţesa Lia mărturisea: „Se poate spune că cel mai mare act de curaj pe care l-am facut în viaţa mea este acesta, că am devenit mamă la o vârsta înaintată”

Carol Ferdinand acum în vârstă de 5 ani este un copil foarte vesel şi energic care nu stă locului o clipă. Părinţii l-au dat la înot pentru a-şi consuma surplusul de enegie şi pentru a creşte echilibrat. Cu cel mic, Prinţesa Lia, vorbeşte numai în limba engleză deoarece nu doreşte ca micuţul să înveţe limba română cu accentul ei.

Pentru a-i oferi celui mic şi mai multă atenţie, părinţii au considerat ca este nevoie de o bonă care să îndeplinească o serie de calităţi. Au început să caute şi după multe interviuri au ales. Dacă de obicei, în asemenea cazuri, sunt alese femei, cuplul princiar a ales un bărbat care să se ocupe de micuţul Carol Ferdinand.

“Am un bon, nu o bonă. Adică un domn care are grijă de Carol Ferdinand. Am făcut o selecţie, am strâns CV-uri, am intervievat câteva posibile bone, iar printre CV-uri am găsit şi unul al unui bărbat. Ni s-a părut cel mai interesant. El are copiii, şi i-a crescut frumos, l-am chemat şi am stat de vorbă cu el, şi l-am luat. De doi ani se ocupă de fiul nostru. Învaţă împreună limba franceză şi fac multe activităţi împreună, de la sport, până la muzică”, a declarat Prinţesa Lia pentru wowbiz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *