O aplicaţie revoluţionară ce te ajută să vezi în timp real ce se întâmplă cu copilul tău la şcoală

foto: www.championparentingclub.com

Îi faci pacheţelul, îi pregăteşti încălţămintea, îi pui ghiozdanul în spate sau poate  chiar îl vezi cum intră pe poartă şcolii. Te întorci liniştit la ale tale şi între timp te şi trezeşti cu proiecţii despre micul tău învăţăcel – viitor mare inginer.

Este o poveste frumoasă, nu-i aşa, dar ştii tu oare ce se întâmplă după ce copilul iese “din ochii tăi” şi cum poate fi afectată activitatea lui şcolară de lipsa de informare?

Se întâmplă atât de multe lucruri neplăcute…iar tu nu ai niciun control.

Tocmai pentru că sunt situaţii pe care le poţi preveni, a fost create o aplicaţie ce vine în ajutorul părinţilor, o aplicaţie ce se poate instala pe smartphone sau tablet, iar părintele poate afla în timp real ce se întâmplă cu micuţul său.

Singura condiţie este ca şi şcoala pe care copilul tău o frecventează să fie implementată soluţia 24edu.

Părintele nu trebuie decât să descarce aplicaţia pe smartphone-ul său, să se logheze în contul de părinte şi apoi stă liniştit la birou pentru că în situaţia în care copilul lipseşte de la şcoală, imediat ce profesorul trece absenţa în catalogul şcolar electronic, acesta va primi o notificare.

IMG_0721

Această aplicaţie este singură aplicaţie de acest gen din România, ce se integrează cu şcolile şi asigura un nivel ridicat de comunicare între părinţi-şcoală-elevi.

Pe lângă faptul că eşti informat de situaţia absenţelor, vei şti dacă este necesar să îţi meditezi copilul la matematică sau la oricare altă materie. Vei avea acces la toate notele lui, vei şti cum evoluează la învăţătură şi pe ce poziţie se află faţă de colegii din clasă.

Prin această aplicaţie, pare mai uşor să intervii atunci când copilul tău are o problemă, nu-i aşa?

Performanţa poate apărea mai sigur şi mai uşor acolo unde părinţii sunt informaţi.

În şcolile în care aplicaţia 24edu – Catalog Şcolar a fost implementat efectele şi-au pus vizibil accentul pe reducerea absenteismului şi îmbunătăţirea rezultatelor elevilor. Chiar dacă aplicaţia este disponibilă pe smartphone începând cu anul şcolar 2015-2016, soluţia 24edu a fost deja testată în mai multe şcoli din Bucureşti şi Ilfov.

Aplicaţia funcţionează deja pe desktop şi tabletă (aplicaţie dedicată profesorilor), iar în anul şcolar precedent statisticile interne arată că sistemul a fost accesat în medie de 3 ori pe săptămâna de mai mult de jumătate dintre părinţi, ceea ce a condus la creşterea vizibilă a rezultatelor şcolare şi scăderea absenteismului.

24edu poate fi descărcată gratuit din AppStore sau Google Play.

Dacă această aplicaţie nu a ajuns în şcoala pe care copilul tău o frecventează, poţi face o cerere chiar tu părintele, direct pe site-ul 24edu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *