O nuntă desprinsă din basme! Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în secret!

0
Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în secret
Foto: ea.md

Sâmbătă, departe de ochii curioşilor, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au făcut jurămintele de iubire veșnică. Evenimentul a avut loc într-un decor tradițional românesc, la o cabană de vânătoare din Gura Siriului, Brașov. Anunţul a fost făcut de Adela astăzi, de pe aeroport, cu puţin timp înainte de îmbarcarea în avionul care îi va duce pe proaspeţii însurăţei în luna de miere.

pe scari
Foto: blog Adela

”Suntem nedormiţi de trei zile, dar fericiţi pentru o viaţă! Sâmbătă 22 august ne-am căsătorit într-un loc minunat, înconjuraţi de zâmbetele celor ce s-au bucurat pentru fericirea noastră până la lacrimi. Am petrecut de joi până duminică, ca în poveşti, pe domeniul Hadar Chalet, împreună cu cei 60 de invitaţi, prietenii şi familia, unde s-a încins cea mai tare petrecere la care am fost până acum. Închid ochii şi îmi amintesc de hambarul visurilor noastre ce se înălţa semeţ din grădinile domeniului Hadar Chalet, unic în România, înconjurat de păduri de brazi, flori multicolore, la 1000 metri altitudine, doar noi şi… o viaţă înainte în doi.

hambar
Foto: blog Adela

Alaiul până la biserică, acolo unde toţi cei prezenţi ne-au însoţit pe jos, cu voie bună, sârba din cotitură. Căci ce nuntă este aceea fără o sârbă, vorba tatălui meu. Mi-l amintesc pe Radu fericit şi emoţionat strângându-mi mâna în biserică. Îmi simt şi acum broderia rochiei de mireasă cusută manual de Atelier Otilia Brăiloiu, buchetul meu compus din mure sălbatice, hortensii, bujori şi iederă, desăvârşit cu imaginaţie de Dhaniel Nora-Purple Flowers, agitaţia Dănucăi că nu se aprinde ghirlanda, a Sânzianei că s-a spart un ghiveci, privirea mută de uimire a invitaţilor atunci când la întoarcere, în amurg, hambarul prinsese viaţă, luminat de beculeţe fine, lumânări suave, flori albe ce ieşeau timid din muşchiul verde ce parcă urma să invadeze mesele urcând timid şi pe masa bufetului suedez şi pe pereţii hambarului.

rochie mireasa
Foto: blog Adela

Cercurile uriaşe de iedere suspendate şi candelabrele glam, muzica, mâncarea, temperatura, sentimentul că nimeni nu ne vede, toate împreună ne-au făcut să simţim că Dumnezeu ne iubeşte şi a avut grijă să avem parte de cele mai frumoase zile din viaţa noastră de până acum.

pe pajiste
Foto: blog Adela

Vă scriu din aeroport, plecăm în luna de miere! Era să pierdem avionul. Noroc cu Ivona că ne-a trezit. Cred că deja îi e dor de mirii ei şi de nunta de care s-a ocupat cu atâta dragoste.”  a scris Adela pe blogul ei.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *