Oana Cuzino şi fetiţa ei
Foto: unica.md

O prezenţă plăcută pe micul ecran, Oana Cuzino este una dintre vedetele autohtone care se poate mândri cu multe realizări. Ajunsă la vârsta de 44 de ani, vedeta tv. reuşeşte să îmbine într-un mod plăcut prima dragoste, medicina, cu orele de muncă în televiziune, fără a neglija poate cel mai important rol din viaţă, acela de mamă.

Oana-Cuzino
Foto: tvmania.ro

De profesie medic geriatru, Oana Cuzino, prezentatoarea emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”, este adepta unui stil de viaţă sănătos pe care îl susţine ori de câte ori are ocazia. Este conştientă că o minte sănătoasă are nevoie de un trup sănătos, iar pentru asta este nevoie de o alimentaţie sănătoasă.

Dacă pe plan profesional frumoasa vedetă este prinsă în multe proiecte, nici pe plan personal viaţa nu este mai liniştită. Oana a trecut de curând printr-un divorţ în urma căruia îi revine responsabilitatea micuţei Naomi. Oana Cuzino este mămica unei fetiţe, Naomi, acum în vârstă de 13 ani, pe care o educă în acelaşi spirit. Vedeta tv are mare grijă ca fetiţa ei să ducă o viaţă sănătoasă, să aibă o alimentaţie adecvată şi să facă multă mişcare. Mărturisea că „sportul practicat în copilărie este esenţial pentru toată viaţa„, acest crez fiindu-i insuflat şi fetiţei, care iubeşte echitaţia, baschetul şi înotul.

Oana Cuzino si fata
Foto: 6plus.ro

Naomi este tare mîndră de mămica ei despre care spune că este foarte frumoasă, elegantă, caldă şi discretă. Oana şi Naomi sunt ca două prietene. Recent, vedeta a postat pe contul personal o fotografie în care este alături de fetiţa ei. Naomi este o adevărată domnişoară care a împrumutat multe trăsături ale celebrei mămici.

oana si naomi
Foto: facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *