Omletă cu brânză şi legume la cuptor

Ingrediente:
- 5 ouă
- 1/2 cană de lapte
- o cană de caşcaval ras
- ½ cană brânză cremoasă de vaci
- un broccoli mic (max 250g)
- 2 linguri făină de tapioca (sau de grâu)
- 2 linguri sos de roşii
- o sfeclă roşie
- 200g ciuperci feliate
- sare, piper
- o linguriţă boia dulce de ardei
- o linguriţă unt
Mod de preparare:
Brocoli şi sfeclă se fierb uşor la aburi, sau în apă clocotită timp de câteva minute, cât să se înmoaie puţin. Apoi borcoli se rupe în buchetele mici, iar sfeclă se taie cubuleţe mici.
Într-un castron spargem ouăle şi le batem cu un praf de sare, piper şi boia dulce. Apoi adăugăm laptele şi sosul de roşii, apoi amestecăm bine.
Se adaugă şi tapioca în ploaie, după care se încorporează bine , caşcavalul ras, brânză de vaci, broccoli, ciupercile şi sfeclă roşie.
Într-o tavă unsă cu puţin unt, se răstoarnă compoziţia obţinută şi se dă la cuptorul încins pentru 15-20 de minute.
Se lasă să se rumenească frumos şi se serveşte caldă!