sâmbătă,decembrie 4, 2021

Omletă cu busuioc și roșii

Omletă-cu-busuioc-și-roșii

Ingrediente:

  • 3 ouă
  • 2 linguri lapte
  • unt, pentru prăjit
  • 1 căţel de usturoi, zdrobit
  • 1 roșie curățată și tăiată cuburi
  • 8 frunze mărunţite de busuioc
  • 3 felii pâine prăjită

Mod de preparare:

1. Amestecați bine într-un vas ouăle şi laptele.

2. Topiți untul într-o tigaie, adăugați usturoiul timp de 1 minut după care puneți roșiile și lăsați 2-3 minute.

3. Adăugați ouăle și amestecați.

4. La final, presărați peste omletă, busuioc, sare și piper. Serviți cu pâine prăjită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *