Omletă-cu-busuioc

Ingrediente:

  • 2 lingurițe ulei vegetal
  • 2 felii de bacon tăiate
  • 1/2 ardei roșu , curățat desemințe și tocat
  • 6 ouă
  • 20gr. brânză cheddar rasă
  • 1 lingură de busuioc tocat
  • toast, pentru servire

Mod de preparare:

1. Încingeți uleiul într-o tigaie mare. Adăugați baconul, ardeiul și lăsați câteva minute până când șunca este ușor rumenită.

2. Bateți ouăle cu sare și piper negru. Adăugați în tigaie și lăsați până când ouăle sunt făcute.

3. Presărați brânza cheddar și busuiocul. Gătiți un 1 minut, apoi tăiați această omletă cu busuioc în felii și serviți cu pâine prăjită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *