Omletă-cu-cartofi-

Ingrediente:

  • 300g cartofi decojiți şi tăiați în felii subţiri
  • 5 ouă
  • 1/2 ceapă feliată
  • 1 ceașcă mazăre
  • 1/2 ardei gras roșu tăiat cubulețe
  • 1 roșie tăiată
  • 3 linguri ulei de măsline
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

1. Presărați puțină sare peste feliile de cartofi.

2. Puneți 2 linguri de ulei într-o tigaie. Când uleiul este incins adăugați feliile de cartofi. Lăsați până capătă o culoare maronie.

3. Reduceți focul, adăugați ceapa și acoperiți tigaia. Amestecați din când în când.

4. Într-un bol bateți ouăle. Adăugați sare și piper.

5. Când cartofii și ceapa sunt gătite puneți peste ou și adăugați restul de legume.

6. Încălziți 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie și adăugați compoziția de mai sus. Gătiți pentru 15 minute după care întoarceți și mai lăsați 5 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *