Omleta cu ciuperci

Ingrediente:

  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 50 g faina
  • 250 g ciuperci
  • 2 linguri ulei masline
  • sare
  • piper
  • verdeata

60642893

Într-un castron se pun ouăle și se amestecă cu un tel. Se toarnă laptele, se adauga sare si făina amestecând in continuu, până devine un aluat ca de clătite.

Ciupercile e curăță și se taie fâșii lungi sau  bucati mai mari. Se pun la foc aproximativ 10 minute, intr-o cratita cu putin ulei, pana cand nu mai au zeama. Ciupercile se condimentează cu sare, piper și dupa preferinta – un strop de oțet. Se spala patrunjelul si se toaca.

Se incinge uleiul intr-o tigaie și se toarnă un polonic de aluat, la fel ca la clatite. Se rumeste pe ambele parti, apoi se umple cu ciuperci. Din aluatul de mai sus ies 4 omlete. 

Se pune patrunjel pentru decor!

Să aveți poftă și un week-end plin de activități recreatorii!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *