Omleta cu ciuperci

Ingrediente:
- 3 oua
- 100 ml lapte
- 50 g faina
- 250 g ciuperci
- 2 linguri ulei masline
- sare
- piper
- verdeata
Într-un castron se pun ouăle și se amestecă cu un tel. Se toarnă laptele, se adauga sare si făina amestecând in continuu, până devine un aluat ca de clătite.
Ciupercile e curăță și se taie fâșii lungi sau bucati mai mari. Se pun la foc aproximativ 10 minute, intr-o cratita cu putin ulei, pana cand nu mai au zeama. Ciupercile se condimentează cu sare, piper și dupa preferinta – un strop de oțet. Se spala patrunjelul si se toaca.
Se incinge uleiul intr-o tigaie și se toarnă un polonic de aluat, la fel ca la clatite. Se rumeste pe ambele parti, apoi se umple cu ciuperci. Din aluatul de mai sus ies 4 omlete.
Se pune patrunjel pentru decor!
Să aveți poftă și un week-end plin de activități recreatorii!