Omletă cu sparanghel şi roşie

- 6 ouă
- 125 gr caşcaval ras
- 1/2 pahar lapte
- 6-7 fire sparanghel
- O roşie
- pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Punem o crăticioara cu apă la fiert. Adăugăm sparanghelul în apă care fierbe şi îl fierbem 4-5 minute după care îl scurgem de apă şi îl trecem printr-un jet de apă rece şi îl tăiem în bucăţele de 2-3 cm.
Într-un vas separat, amestecăm ouăle cu laptele, caşcavalul ras, pătrunjelul tocat, sare şi piper după gust. Apoi adăugăm şi sparanghelul.
Într-o tigaie care nu se lipeşte, răsturnăm compoziţia, punem capacul şi o lăsăm la foc mic aprox 15 minute. Dacă tigaia nu este de calitate şi riscă să se lipească omleta, ungeţi tigaia cu puţin ulei sau unt înainte de a răsturna compoziţia.
Când este aurie la suprafaţă, omleta voastră cu sparanghel şi roşii este gata!
Poftă bună!