Omletă cu sparanghel şi roşie

omleta cu sparanghelIngrediente:

  • 6 ouă
  • 125 gr caşcaval ras
  • 1/2 pahar lapte
  • 6-7 fire sparanghel
  • O roşie
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:
Punem o crăticioara cu apă la fiert. Adăugăm sparanghelul în apă care fierbe şi îl fierbem 4-5 minute după care îl scurgem de apă şi îl trecem printr-un jet de apă rece şi îl tăiem în bucăţele de 2-3 cm.
Într-un vas separat, amestecăm ouăle cu laptele, caşcavalul ras, pătrunjelul tocat, sare şi piper după gust. Apoi adăugăm şi sparanghelul.
Într-o tigaie care nu se lipeşte, răsturnăm compoziţia, punem capacul şi o lăsăm la foc mic aprox 15 minute. Dacă tigaia nu este de calitate şi riscă să se lipească omleta, ungeţi tigaia cu puţin ulei sau unt înainte de a răsturna compoziţia.
Când este aurie la suprafaţă, omleta voastră cu sparanghel şi roşii este gata!
Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *