Omletă cu șuncă și spanac

Omletă-cu-șuncă-și-spanac

Ingrediente:

  • 2 lingurițe ulei de măsline
  • 1/2 ceapă tocată fin
  • 80gr. spanac
  • 2 ouă
  • 20gr. unt
  • 1/2 ceașcă brânză rasă
  • 50gr. șuncă, tăiată în felii subțiri

Mod de preparare:

1. Încălziți uleiul într-o tigaie și gătiți ceapa timp de 4 minute până se înmoaie. Adăugați spanacul și gătiți până când se înmoaie. Mutați amestecul într-un castron.

2. Topiți untul în tigaie și adăugați ouăle bătute. Presărați brânza și gătiți 2-3 minute, până când ouăle sunt făcute și brânza începe să se topească. Scoateți omleta pe o farfurie.

3. Așezați șunca într-un singur strat peste omletă și acoperiți cu amestecul de spanac. Rulați această omletă cu șuncă și spanac, tăiați în jumătate și serviți.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *