Omletă cu zucchini

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 2 zucchini
  • 1 ceapă
  • 1 ardei capia roşu
  • 100 ml lapte
  • 100g cremă de smântână
  • 50g parmezan sau caşcaval ras
  • sare, piper
  • oregano
  • ulei de măsline

Mod de preparare:

Zucchini se taie în două pe lungime şi apoi se feliază, iar ardeiul se taie mărunt. Ceapa se toacă şi ea mărunt.

Ouăle se bat spumă, iar apoi se adaugă laptele, crema de smântână, condimentele şi se toarnă într-o tigaie sau un vas cu pereţii groşi, ce poate fi introdus la cuptor. Peste acestea se toarnă amestecul de zucchini.

Se amestecă uşor, se presară parmezanul şi se bagă la cuptor la foc potrivit pentru aproximativ 15 minute, până se rumeneşte.

Se serveşte caldă sau rece, cum preferaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *