Omletă în forme de brioşe

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • 4 linguri lapte
  • 100 g caşcaval ras
  • O roşie mică
  • 1/2 ardei gras roşu
  • O ceapă
  • O lingură unt

Mod de preparare:

Într-un bol spargeţi ouăle şi le amestecaţi cu laptele, jumătate din caşcavalul ras, ceapa tocată, roşiile mărunţite şi ardeiul tăiat fâşii subţiri.
Se omogenizează bine compoziţia.

Formele de brioşe se ung cu unt şi se toarnă cu grijă compoziţia de omletă în fiecare formă umplând-o cam 2/3 din ea.

Deasupra presăraţi restul de caşcaval şi introduceţi formele la cuptorul încălzit în prealabil la 200 de grade, pentru aproximativ 15 minute.

Când s-au rumenit la suprafaţă, verificaţi dacă sunt făcute şi la partea inferioară şi le serviţi calde.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *