Omletă la cuptor cu spanac şi ciuperci

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 200 g spanac
  • ½ cutie de ciuperci
  • 100 g mozzarella
  • 4 linguri de lapte
  • 1 linguriţă cu unt
  • O legătură de pătrunjel
  • sare

Mod de preparare

Ciupercile se scurg bine de apă. Spanacul dacă este congelat se decongelează şi se scurge bine de apă, iar dacă este proaspăt se fierbe puţin până se înmoaie şi se scurge bine. Apoi se toacă fin. Pătrunjelul se toacă şi el fin.

Ouăle se bat spumă cu un praf de sare. Brânza se mărunţeşte şi se adaugă peste ouă împreună cu laptele şi se amestecă bine.

Compoziţia astfel obţinută se toarnă într-o formă rotundă unsă cu unt, se răstoarnă peste ea şi ciupercile, spanacul şi pătrunjelul, amestecând uşor.Se dă vasul la cuptorul preîncălzit şi se lasă la foc mediu paroximativ 15-20 de minute, până se rumeneşte.

Un adevărat deliciu!

Să o savuraţi în tihnă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *