Omletă la Dry Cooker

Nu v-am mai oferit de ceva timp o reţetă din bucătăria prietenelor noastre mămici.
Aşadar iată astăzi o reţetă simplă de omletă, primită din bucătăria Cristinei Sirbescu.
Ingrediente:
- 5 ouă,
- 100g muşchi ţigănesc sau şuncă de Praga
- 2 roşii
- Un castravete
- O ceapă mare
- O lingură gris
- 2 linguri de lapte
- Sare, piper
Mod de preparare:
Se pregătesc mai întâi legumele, se spală şi se taie: rosiile, una se taie rondele, iar celelalte două se taie mărunt, castraveţii la fel, ceapă se toacă fin.
Ouăle se bat spumă, se adaugă grisul şi laptele, muşchiul ţigănesc tăiat mărunt şi legumele mărunţite, iar apoi se condimentează după gust.
Se pune compoziţia obţinută într-o tigaie Dry cooker fără să o ungeţi tigaia înainte, se pune capacul şi se lasă la foc mic până când formează crustă tare la suprafaţă.
Să aveţi poftă!
Mulţumim Cristina pentru reţeta minunată!