Omletă pentru copii

O reţetă extrem de uşoară pentru un mic dejun plin de nutrienti. Eu personal am făcut-o prima dată într-o seară când nu ştiam ce să mai pregătesc repede-repede, plus că nu prea aveam mare lucru prin frigider, aşa că am am folosit ce am găsit disponibil. Însă gustul mi-a plăcut atât de tare, încât am adoptat-o şi că variantă de mic dejun. Preparatul nu necesită ulei.

Ingrediente:

  • 2-3 ouă de prepeliţă
  • o ceaşcă de lapte
  • o ceapă medie sau mare
  • o lingura caşcaval ras
  • busuioc proaspăt

Mod de preparare:

Se bat ouăle după care se adaugă laptele se amestecă bine. Se încorporează şi celelalte ingredient, iar apoi compoziţia se toarnă în tigaia cu recirculare a aerului. Se lasă la foc mic timp de 10-15 minute până se rumeneşte. Mie îmi place că ceapa să fie mai moale iar exteriorul mai crocant, aşa că am întors-o cu o paleta şi am mai lăsat-o 10 minute si pe partea cealaltă.

DSCN1715

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *