Omletă pentru copii

O reţetă extrem de uşoară pentru un mic dejun plin de nutrienti. Eu personal am făcut-o prima dată într-o seară când nu ştiam ce să mai pregătesc repede-repede, plus că nu prea aveam mare lucru prin frigider, aşa că am am folosit ce am găsit disponibil. Însă gustul mi-a plăcut atât de tare, încât am adoptat-o şi că variantă de mic dejun. Preparatul nu necesită ulei.
Ingrediente:
- 2-3 ouă de prepeliţă
- o ceaşcă de lapte
- o ceapă medie sau mare
- o lingura caşcaval ras
- busuioc proaspăt
Mod de preparare:
Se bat ouăle după care se adaugă laptele se amestecă bine. Se încorporează şi celelalte ingredient, iar apoi compoziţia se toarnă în tigaia cu recirculare a aerului. Se lasă la foc mic timp de 10-15 minute până se rumeneşte. Mie îmi place că ceapa să fie mai moale iar exteriorul mai crocant, aşa că am întors-o cu o paleta şi am mai lăsat-o 10 minute si pe partea cealaltă.