sâmbătă,decembrie 4, 2021

Orez cu fasole verde şi porumb

Ingrediente:

  • o ceaşcă de orez cu bob rotund
  • o ceaşcă fasole verde
  • o ceaşcă porumb
  • o lingură unt de cocos
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Orezul l-am fiert în apă cu un praf de sare, apoi l-am strecurat.

Într-o tigaie am pus fasolea verde decongelată cu jumătate de ceaşcă de apă şi am acoperit cu capacul.

Am lăsat-o aşa până s-a înmuiat, apoi am adăugat porumbul şi untul de cocos, am amestecat bine şi am lăsat 2-3 minute.

Apoi am adăugat orezul şi condimentele, amestecând uşor să nu se lipească orezul.

Am pus din nou capacul şi am lăsat la foc mic 10 minute.

Delicios şi rapid!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *