orez-mexican

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de canola
  • 4 ouă mari
  • 4 cești de orez brun fiert
  • 2 cești fasole neagră
  • 1 cană de boabe de porumb
  • 1 cană salsa
  • 1/2 cană de brânză rasă
  • 1/2 linguriță chimion măcinat

 

Mod de preparare:

  1. Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie sau wok la foc mediu-mare. Adăugați ouăle, lăsați timp de 30 de secunde după care scoateți pe o farfurie și adăugați brânza.
  2. Puneți în tigaie uleiul rămas peste care adăugați orezul brun, fasolea, porumbul, salsa și chimenul. Amestecați și lăsați pe foc aproximativ 2 minute.
  3. Amestecați cu ouăle și brânza și mai lăsați puțin pe foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *