ou-pe-pat-de-rosii

Ingrediente:

  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 ceapă feliată
  • 3 căţei de usturoi, tocaţi mărunt
  • 1 linguriţă seminţe de chimen
  • jumătate linguriţă de coriandru
  • jumătate linguriţă fulgi de ardei iute
  • 400gr. roşii tocate
  • 1 ceaşcă de rosii cherry coapte
  • 1 ou per persoană
  • 1 lingură de pătrunjel, tocat mărunt

Mod de preparare:

1. Căliţi ceapa în uleiul de masline, aproximativ 5 minute, sau până se înmoaie.

2. Adăugați usturoiul și condimentele și fierbeţi timp de un minut sau două. Turnaţi roşiile și fierbeţi timp de aproximativ 10 minute la foc mic.

3. Într-o altă tigaie, prăjiţi ouăle. Puneţi ouăle peste patul de roşii şi presăraţi pătrunjelul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *