oua-florentine

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 2 lingurițe de ulei de măsline extra virgin
  • 3 linguri de oțet
  • sare și piper, după gust
  • 4 căni de spanac
  • 1 linguriţă oţet balsamic
  • 4 rondele groase de orez
  • 8 linguri sos olandez

Mod de preparare:

1. Fierbeţi apa cu 2-3 linguri de oțet.

2. Când apa fierbe, adăugaţi ouăle treptat.

3. Lăsaţi 2-3 minute, apoi scoateţi pe un prosop de bucătărie pentru a se scurge.

4. Amestecaţi uleiul, oțetul, sarea și piperul.

5. Adăugaţi spanacul şi turnaţi peste rondelele de orez.

6. Puneți ouăle fierte în partea de sus și turnaţi sosul olandez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *