Ingrediente:

  • 8 chifle rotunde
  • 8 ouă
  • 4 felii bacon
  • 100g caşcaval
  • Un ardei roşu
  • Unt topit
  • Sare
  • Piper
  • Pătrunjel
  • Busuioc

Mod de preparare:

Feliile de bacon se taie pe jumătate, caşcavalul se taie cubuleţe, iar ardeiul se taie feliuţe.

Chiflele se taie la partea superioară, apoi se scobesc, scoţând miezul. Se ung cu puţin unt topit, apoi se pune o jumate de felie de bacon în fiecare chiflă.

Se sparge cu grijă câte un ou în mijloc, iar deasupra se pune câte un cubuleţ de caşcaval şi câteva feliuţe de ardei. Se pune puţin pătrunjel, apoi se presară sare şi piper peste toate.

Chiflele astfel aranjate, se pun pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se dă la cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 40 de minute, până se rumenesc uşor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *