Ouă în sos picant

Ingrediente:
- 5 ouă
- 4 linguri sos de roşii
- 150 g brânză de vaci
- 150g ciuperci feliate
- 2-3 linguri telemea rasă sau parmezan
- o linguriţă busuioc
- o linguriţă sos pesto de măsline
- 3-4 felii de roşii uscate
- 2-3 linguri ulei
- sare
- piper
- sos Tabasco
Mod de preparare:
Într-o tigaie am pus ciupercile scurse bine, roşiile tăiate feliuţe şi 2 linguri din uleiul în care se aflau acestea. Am adăugat brânza mărunţită bine, iar apoi sosul de roşii.
Am pus şi condimentele, sosul pesto, am amestecat bine şi am lăsat să fiarbă timp de aproximativ 10 minute. Sosul Tabasco se adaugă în funcţie de gustul fiecăruia, cât de picant îi place.
Am amestecat bine, după care am spart ouăle cu grijă, iar pe lângă ele am presărat brânza rasă.
Am pus capacul şi am lăsat să fiarbă aşa la foc mic, încă alte 10-15 minute, până ce ouăle s-au făcut.
Simplu, rapid, dar mai ales gustos!