Ozzy-Osbourne
foto: purepeople.com

Cu un tată celebru precum Ozzy Osbourne, solistul vocal și fondatorul celei mai cunoscute formații de heavy metal din toate timpurile, Black Sabbath, Jack Osbourne nu prea avea cum să urmez o carieră în afara reflectoarelor. Prin urmare, s-a făcut remarcat de către public în 2002, prin rolul avut în reality show-ul televizat, “The Osbournes“. Difuzat pe MTV, filmul a reuşit performanţa de a câştiga în acelaşi an un premiu Emmy.

Lisa-si-jack
foto: usmagazine.com

Jack Osbourne s-a căsătorit în 2012 cu Lisa Stelly şi au împreună o fiică, Pearl Clementine, care în aprilie va împlini 3 anişori. Deşi un an mai târziu Lisa a anunţat ca este din nou însărcinată, la scurt timp după anunţ a suferit un avort spontan, fapt care a provocat mare tristeţe în familie.

lisa-cu-fetita
foto: raddestmom.com

Au trecut doi ani de la nefericitul eveniment şi iată că tânăra familie Osbourne ne surpinde cu un anunţ făcut de Lisa pe blogul personal: „Sunt însărcinată! Pearl este foarte fericită că devine sora mai mare. În fiecare seară citeşte cu atenţie din cartea „Sunt o soră mai mare” şi îmi povesteşte despre planurile ei cu privire la băiţa, hrănirea şi plimbările viitorului bebeluş. Suntem trecuţi de jumătatea acestui drum şi suntem foarte încântaţi să fim din nou părinți! Mulţumesc pentru toate urările de bine ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *