Pachetele cu caise

Ingrediente:
- 500 g caise
- 100 g zahar
- 1 galbenus
Pentru aluat:
- 1 ou
- 200 g smanatana
- 450 g faina
- 80 g unt
- 100 ml apa
- sare
Intr-un castron, bate oul cu smantana si un praf de sare. Adauga apa, incorporeaza faina proaspat cernuta si framanta un aluat numai bun de intins. Imparte-l in 3 parti, intinde 3 foi pe masa infainata. Unge fiecare parte cu unt, dupa care impatureste-;e si lasa-le la rece 30 de minute.
Scoate aluatul, intinde-l din nou si taie cercuri mai maricele. In fiecare cerc,pune cateva felii de caisa si presara zahar.
Aduna marginile la mijloc. Aseaza pachetelele intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt. Unge-le cu galbenus si lasa-le la cuptor, la foc moderat, 40-45 minute.
Sa aveti pofta!