Pâine cu banană

Ingrediente:
- 2 căni făină
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1/4 linguriță de sare
- 1/2 ceașcă de unt
- 1/2 ceașcă de smântâna
- 3/4 cană de zahăr brun
- 2 ouă, bătute
- 2 și 1/3 căni banane supracoapte piure
Mod de preparare:
- Încălziți cuptorul la 175 grade. Ungeți o tavă de pâine.
- Într-un castron mare, combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron separat, amestecați untul, smântâna și zahărul brun. Ouăle și bananele făcute piure se amestecă bine. Combinați amestecurile și omogenizați bine. Turnați aluatul în tava de pâine pregătită.
- Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60-65 de minute. Lăsați în tigaie timp de 10 minute, apoi scoateți din tavă.