paine-cu-banana

Ingrediente:

  • 2 căni făină
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 1/4 linguriță de sare
  • 1/2 ceașcă de unt
  • 1/2 ceașcă de smântâna
  • 3/4 cană de zahăr brun
  • 2 ouă, bătute
  • 2 și 1/3 căni banane supracoapte piure

 

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 175 grade. Ungeți o tavă de pâine.
  2. Într-un castron mare, combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron separat, amestecați untul, smântâna și zahărul brun. Ouăle și bananele făcute piure se amestecă bine. Combinați amestecurile și omogenizați bine. Turnați aluatul în tava de pâine pregătită.
  3. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60-65 de minute. Lăsați în tigaie timp de 10 minute, apoi scoateți din tavă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *