Ingrediente:

  • o paine feliata
  •  300 g de branza de vaci sau Feta
  •  3 oua
  •  200 ml smantana grasa
  •  200 ml lapte
  •  un praf de sare
  •  o lingura ulei sau unt topit
  •  seminte de susan

Mod de preparare:

Intr-o tava tapetata cu o foaie de copt, se aseaza felille de paine astfel incat acestea sa acopere intreaga suprafata fara a lasa locuri goale.

Oualle se bat bine si se amesteca cu branza, smantana si laptele, iar jumatate din amestecul format se toarna peste primul strat de paine.

Se pune un alt strat de paine si se toarna restul de umplutura.

Se lasa la macerat feliile de paine timp de aproximativ 30 de minute, dupa care se unge cu putin ulei sau unt si se presara cu seminte de susan. Se introduce tava la cuptor la foc potrivit si se coace pana capata o culoare aurie.

paine cu branza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *