Pâine-cu-mere-și-zmeură

Ingrediente:

  • 2 căni făină
  • 2 lingurițe praf de copt
  • 1 linguriţă de scorţişoară măcinată
  • 1/2 ceașcă zahăr pudră
  • 1/2 ceasca zahăr brun
  • 2 ouă, ușor bătute
  • 80 ml. ulei
  • 1 linguriţă extract de vanilie
  • 2 mere roșii, rase
  • 1 ceaşcă zmeură

 

Mod de preparare:

1. Preîncălziți cuptorul la 180° C. Ungeți cu puțin ulei o tavă de copt (11cm x 21cm).

2. Cerneți făina, praful de copt și scorțișoara într-un castron mare și amestecați cu zahărul.

3. Într-un castron separat, combinați ouăle, uleiul şi vanilia.

4. Combinați amestecul din cele două castroane și adăugați treptat merele și zmeura.

5. Dați la cuptor timp de aproximativ 1 oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *