Un preparat banal de mare efect, care îi va surprinde plăcut pe cei dragi. Categoric merita incercată!

Pâine umplută cu brânză şi ceapăIngrediente

  • 1 pâine integrală ovală
  • 400g brânză cheddar
  • 2 linguri unt
  • 2 fire ceapă verde
  • o lingură măsline verzi feliate
  • o lingură miez de seminţe de floarea soarelui

Mod de preparare

Cu ajutorul unui cuţit foarte ascuţit, se feliază pâinea pe lungime şi pe lăţime, fără a se secţiona şi coaja de la partea inferioară.

Se împătureşte în folie de aluminiu sau în foaie de copt, fără a o acoperi deasupra şi se aşează pe o tavă de copt.

Untul se topeşte şi se amestecă cu ceapa tăiată mărunt, cu măslinele tocate, cu brânza răzuită şi cu seminţele, iar apoi se presară pe deasupra pâinii şi între crestături.

Se acoperă cu folie, se dă la cuptor timp de 10-15 minute la foc potrivit, iar apoi se desface folia şi se lasă până se rumeneşte frumos la suprafaţă.

cheesy-jalapeno-pull-bread-b

 

Foto: simplyrecipes.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *