Pâinici cu carne în stil chinezesc

Ingrediente:
- 1 piept de pui tocat
- 1/2 cană de morcov ras
- 1/2 ceașcă dovlecel ras
- 1/4 ceașcă ceapă verde tocată + 1 lingură
- 1/2 linguriță praf de usturoi
- 1/4 linguriță praf de ceapă
- 1 ou mare
- 4 linguri de sos de soia
- 1 linguriță ulei de susan
- 1 lingură oțet de orez
- foi Wonton
- ulei de canola
Mod de preparare:
- Într-un castron, amestecați carnea de pui, morcovii, dovleceii, 1/4 cană de ceapă verde, praful de usturoi, praful de ceapă, oul, 2 linguri de sos de soia și uleiul de susan până se combina bine.
2. Puneți 2 lingurițe de amestec în centrul fiecarei foi Wonton.
3.Umeziți cu puțină apă marginile și apoi împăturiți foaia într-un semicerc sau triunghi (în funcție de forma de înveliș cumpărată)
- Într-un castron mic pregatiți sosul astfel: amestecați cele 2 linguri de sos de soia, oțetul de orez și 1 lingură de ceapă rămasă.
- Ungeți o tigaie cu ulei și puneți foile la foc timp de 1 minut și jumătate pe fiecare parte, până când puiul este gătit, iar aluatul este făcut.
- Serviți cu sos.