painici-chinezesti-cu-carne

Ingrediente:

  • 1 piept de pui tocat
  • 1/2 cană de morcov ras
  • 1/2 ceașcă dovlecel ras
  • 1/4 ceașcă ceapă verde tocată + 1 lingură
  • 1/2 linguriță praf de usturoi
  • 1/4 linguriță praf de ceapă
  • 1 ou mare
  • 4 linguri de sos de soia
  • 1 linguriță ulei de susan
  • 1 lingură oțet de orez
  • foi Wonton
  • ulei de canola

Mod de preparare:

  1. Într-un castron, amestecați carnea de pui, morcovii, dovleceii, 1/4 cană de ceapă verde, praful de usturoi, praful de ceapă, oul, 2 linguri de sos de soia și uleiul de susan până se combina bine.

2. Puneți 2 lingurițe de amestec în centrul fiecarei foi Wonton.

3.Umeziți cu puțină apă marginile și apoi împăturiți foaia într-un semicerc sau triunghi (în funcție de forma de înveliș cumpărată)

  1. Într-un castron mic pregatiți sosul astfel: amestecați cele 2 linguri de sos de soia, oțetul de orez și 1 lingură de ceapă rămasă.
  2. Ungeți o tigaie cu ulei și puneți foile la foc timp de 1 minut și jumătate pe fiecare parte, până când puiul este gătit, iar aluatul este făcut.
  3. Serviți cu sos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *