Pâinici cu dovlecel și brânză

Ingrediente:
- 1 dovlecel ras
- 2 ceşti făină
- 1 ceașcă brânză
- 1/4 ceașcă parmezan ras
- 2 cepe tăiate mărunt
- 1/2 linguriță sare
- 1 cană lapte bătut
Mod de preparare:
1. Preîncălziți cuptorul la 200° C. Pregătiți o tavă cu hârtie pentru copt.
2. Stoarceți dovlecelul bine de apă și puneți-l într-un vas împreună cu făina, brânza, parmezanul, ceapa și sarea. Amestecați bine până se omogenizează, după care adăugați laptele bătut.
3. Puneți compoziția pe o planșetă tapetată cu făină și frământați ușor.
4. Întindeți o foaie de 2cm grosime. Cu un pahar trecut prin făină decupați pâinicile.
5. Ungeți cu puțin lapte bătut și dați la cuptor 20-25 de minute.