Pâinici-cu-dovlecel-și-brânză-

Ingrediente:

  • 1 dovlecel ras
  • 2 ceşti făină
  • 1 ceașcă brânză
  • 1/4 ceașcă parmezan ras
  • 2 cepe tăiate mărunt
  • 1/2 linguriță sare
  • 1 cană lapte bătut

 

Mod de preparare:

1. Preîncălziți cuptorul la 200° C. Pregătiți o tavă cu hârtie pentru copt.

2. Stoarceți dovlecelul bine de apă și puneți-l într-un vas împreună cu făina, brânza, parmezanul, ceapa și sarea. Amestecați bine până se omogenizează, după care adăugați laptele bătut.

3. Puneți compoziția pe o planșetă tapetată cu făină și frământați ușor.

4. Întindeți o foaie de 2cm grosime. Cu un pahar trecut prin făină decupați pâinicile.

5. Ungeți cu puțin lapte bătut și dați la cuptor 20-25 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *