Pâinici-cu-ovăz-şi-caise

Ingrediente:

  • 210gr. făină
  • 120gr. grâu integral, aspru
  • 35gr. tărâțe ovăz
  • 35gr. alune tocate
  • 3 linguriţe praf de copt
  • 1 linguriță sare
  • 2 linguriţe zahăr
  • 50gr. caise uscate tocate
  • 50gr. brânză cremoasă
  • 1 cană şi jumătate lapte bătut degresat

Mod de preparare:

1. Amestecaţi toate ingredientele uscate. Adăugaţi laptele, brânza şi formaţi boluri cu o lingură. Utilizați hârtie de copt în tăvile de copt. Gătiţi până când sunt frumos rumenite.

2. Coaceți în cuptor la 250 °C timp de 10 până la 15 minute.

3. Decoraţi aceste pâinici cu ovăz şi caise cu salata de ardei și castraveți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *