Pâinici-cu-patru-condimente

Ingrediente:

  • 8 albușuri de ou
  • 70gr. făină
  • 180gr. de zahăr
  • 150gr. migdale măcinate
  • 180gr. unt
  • 3-4 linguri 4 condimente ( turmeric, oregano, usturoi şi boiaua de ardei Cayenne)

 

Mod de preparare:

1. Topiţi untul în tigaie cel puţin 5-7 minute.

2. Între timp, amestecaţi faina, zahărul şi migdalele. Adăugaţi albuşurile bătute spumă şi omogenizaţi amestecul. Adăugaţi untul călduţ şi cele 4 condimente după gust.

3. Coaceţi în forme unse în prealabil la 210 °C timp de 15-20 minute. Puteţi servi pâinici cu patru condimente la orice masă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *